Propaan

Veenema biedt met propaangas in bovengrondse tanks de oplossing voor een zorgeloos en comfortabel energieverbruik. Met deze leveringen hebben wij een samenwerkingsverband met Antargaz. Een tank blijft eigendom van Antargaz. Er zal per jaar een huurbedrag van toepassing zijn. Via Veenema verzorgt Antargaz ook het onderhoud aan de tank. Leveringen kunnen automatische worden verzorgd of middels bestelling via Veenema.

Gas voor de sector industrie

Voor industriële processen is gas de ideale brandstof. Wij reiken u graag energieoplossingen aan die voldoen aan uw specifieke behoeften. Door onze deskundigheid ervaart u onze expertise en wordt ook uw organisatie voorzien van kwaliteitsproducten. Samen met u komen wij tot een plan waarmee wij uw organisatie gaan voorzien van (propaan)gas.

Wij hebben verschillende toepassingen voor uw organisatie. U kunt hierbij denken aan het verwarmen van uw warme lucht- en straalkachels. Propaangas is ook een ideale brandstof voor aardewerk- en keramiekovens. Daarnaast is propaangas uitstekend geschikt om legeringen en metalen met grote nauwkeurigheid te lassen of te smelten. De intense- en hoge temperatuur vlam die hiervoor nodig is wordt door dit gas behaald.

Houdt uw organisatie zich bezig met het verwarmen van bitumen dan kunt u ook bij ons terecht. De vereiste temperaturen die hiervoor nodig zijn kunnen gemakkelijk worden behaald en u kunt gecontroleerd de temperatuur regelen. Daarnaast kunnen de gassen branden onder een kap waardoor de hitte zich op het wegdek concentreert.

Gas voor vorkheftrucks

Door de snelle ontwikkeling van vorkheftrucks zijn de prestaties van de traditionele brandstoffen niet altijd meegegaan in deze ontwikkelingen. LPG (propaan of een mix van propaan en butaan) biedt hierin de oplossing. Veelal worden voor heftrucks de speciale 13 kg compolite flessen geleverd.

LPG heeft vele voordelen die uw organisatie tijdwinst oplevert en zorgt voor kostenvermindering. Doordat LPG een schonere verbranding heeft is het ideaal voor het verplaatsen van vuil- en geurgevoelige producten. LPG  veroorzaakt minder geluid. Vorkheftrucks die voorzien zijn van LPG helpen hierdoor mee aan een aangenamere werkomgeving. De lage tanktijd zorgt voor een continue werking binnen uw organisatie. Doordat LPG in boven- ondergrondse bulktanks of in gasflessen opgeslagen kan worden maakt LPG super flexibel. Wij helpen en adviseren u graag met deze melding. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden

Een bestelling plaatsen?
Zo werkt het

  1. Zoek het product uit wat u wilt hebben
  2. Bepaal de hoeveelheid en in welke verpakkingsvorm
  3. Neem contact met ons op of vul het bestelformulier in

Bestel direct product