Gespecialiseerde producten

Ook voor zeer specialistische toepassingen heeft Veenema het juiste product.
Smeermiddelen, Koelmiddelen, Ontvettingsmiddelen, Reinigingsmiddelen of conserveringsmiddelen etc.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt?
Neem gerust contact op, wij hebben een antwoord.

Een greep uit onze speciale producten

Veenema heeft een nauw samenwerkingsverband met Kluthe Benelux voor levering van o.a. reiniging-, ontvetting-, koelmiddelen en corrosiebescherming voor diverse metaalbewerkings toepassingen.
We kennen o.a. Hakupur (reiniging en ontvetting van diverse oppervlaktes) en Hakuform (watermengbare koelsmeermiddelen met een uitstekende smerende werking en corrosiewerende eigenschappen. Producten zijn vaak snel leverbaar omdat wij uit eigen voorraad kunnen leveren.
Bekijk hier het een promo van deze producten

Een aantal andere speciale producten zijn bijvoorbeeld:
Thermische olie.
Deze olie is uitermate geschikt voor het verwarmen tot hoge temperaturen. Dit kan een minerale olie zijn, maar voor hogere temparaturen wordt vaak een synthetische variant ingezet. Thermische olie wordt ergens in het systeem opgewarmd door een warmtebron en ergens anders wordt de warmte weer afgestaan. Thermische olie blijkt gedurende het hele proces vloeibaar. Klik hier voor meer info.

Biologisch afbreekbare olieën en vetten
Dit zijn smeermiddelen die dusdanig zijn samengesteld, dat ze in een aeroob waterig milieu onder invloed van microorganismen worden afgebroken tot verbindingen als water, koolzuur en voor het milieu onschadelijke verbindingen. Er zijn diverse toepassingen voor de biologisch afbreekbare producten. Veel wordt het gebruikt in hydraulische systemen van vrachtwagens, graafmachines of vuilnisauto’s. De hydraulische olie kan met of zonder Eco certificering worden geleverd. Klik hier voor gedetailleerde product info.

Voor sommige smeertoepassingen worden zeer specifieke olieën/vetten voorgeschreven. Ook daarvoor ben u bij Veenema aan het juiste adres. Wij zijn bekend met veel producten van o.a. Kluber en Fuchs en Castrol. Neem gerust contact met ons op.

Direct contact?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
0515 420151