Veilig en makkelijk betalen met de GO tankpas

De GO tankpas is de ideale alles in één tankpas voor ieder bedrijf. U kunt met deze pas tanken bij 1.650 tankstations in Nederland. Hieronder vallen onder andere de Texaco, BP (bemand), Shell, Total en Firezone . Daarnaast kunt ook tanken bij alle truckstations en meer dan 5.740 tankstations in Europa.

 

Waarom de GO ‘The easy way’ tankpas?

De GO ‘The easy way’ tankpas biedt u een veilige manier van betalen. Dankzij een geavanceerd online beveiligingssysteem worden uw transacties dagelijks gecontroleerd op fraude en wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden. Verduurzaam direct uw wagenpark met de (optionele) CO2-compensatie service. Deze service loopt volledig automatisch via uw tankpasfactuur.

Veiligheid GO Tankpas

U kunt de GO tankpas zo veilig maken als u zelf wit. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een limiet instellen van de tankkaart. Ook kunt u een eigen bedachte pin-code aan de kaart koppelen, zodat u zeker weet dat u de enige bent die deze weet. Als uw tankpas wordt gestolen of als u deze bent verloren kan de pas ook direct worden geblokkeerd. Dit kan door te bellen naar 0515-420 151

BTW-terugvorderingsdienst

De BTW die u heeft betaald bij de aanschaf van goederen of het betrekken van diensten in het buitenland kan u terugvorderen. Meestal gaat dit echter gepaard met heel veel formaliteiten. In samenwerking met Nebutrans neemt Veenema dit werk van u over en voltooit voor u de complete terugvorderingsprocedure. Dat bespaart u veel tijd en geld!

Tolbetaling

Informeert u ook naar de mogelijkheden voor tolbetaling in het buitenland! Dit kan ook via onze tussenpersoon Nebutrans worden geregeld.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden

Een bestelling plaatsen?
Zo werkt het

  1. Zoek het product uit wat u wilt hebben
  2. Bepaal de hoeveelheid en in welke verpakkingsvorm
  3. Neem contact met ons op of vul het bestelformulier in

Bestel direct product