Breed assortiment motoroliën

Veenema Olie biedt een breed assortiment door Texaco en Chrevron ontwikkelde en goedgekeurde motoroliën voor alle typen voertuigen en diverse branches, zoals scheepvaart, industrie, transport en energieopwekking. De motoroliën van Texaco zijn internationaal toonaangevend met superieure bescherming die zorgen voor betere prestaties. Ze beschikken over goedkeuringen van o.a. Mercedes, Volkswagen, Volvo, Allison, Caterpillar, Deutz, MAN, Renault, Daf, Scania, Cummins, Detroit Diesel, Mack, Voith, Daimler, Jaguar, Opel, BMW etc.

Neem contact met ons op

Aan al onze motoroliën worden de hoogste eisen gesteld. Samen met onze klanten streven wij naar het steeds verder ontwikkelen van onze motoroliën. Hierbij houden wij nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Ook houden wij bij het ontwikkelen rekening met de steeds grotere vraag om verantwoord (duurzamer) te produceren. Benieuwd welke motorolie voor uw voertuig geschikt is? Kijk op Wat is het smeeradvies voor mijn auto?

Gebruikt u een ander merk? Ook geen probleem voor ons. Wij leveren o.a. Mobil, Petro Canada, Fuchs, Valvoline en Shell. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden

Een bestelling plaatsen?
Zo werkt het

  1. Zoek het product uit wat u wilt hebben
  2. Bepaal de hoeveelheid en in welke verpakkingsvorm
  3. Neem contact met ons op of vul het bestelformulier in

Bestel direct product