Retail / Garagebedrijven

Vanuit ons hoofdkantoor in Sneek sturen wij onze eigen logistieke afdeling aan, waarmee wij onze relaties tijdig voorzien van product.

Over ons

Wat anderen van ons vinden

Duurzamer rijden? Doe de check

Wilt u duurzamer rijden? Doe dan de brandstof check en bekijk welke brandstof bij u past.

Neem contact op

Begin opnieuw

Op dit moment exploiteren wij 3 eigen stations en voorzien meer dan 25 dealer owned locaties in Noord Nederland van A-kwaliteit product. Locaties worden geëxploiteerd volgens het concept van Texaco, Texaco Express, Firezone, Esso of Esso Express. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties.

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Texaco Kollumerzwaag – Koartelaan 70 – Kollumerzwaag

Firezone Lemmer – Klaaskamp 2 – Lemmer

 

 

 

 

 

Firezone Sneek – Bolswarderweg 11 – Sneek

 

 

 

 

 

U kunt op onze locaties 24 uur per dag terecht voor het tanken van brandstof. Heeft u een bedrijf? Dan is het wellicht handig gebruik te gaan maken van onze lokale tankpas. Informeer naar de mogelijkheden.

Bij Firezone Sneek aan de Bolswarderweg vindt u onze carwash. Hierin kunnen voertuigen tot een hoogte van 2.70 mtr worden gewassen. Was tickets hiervoor kunnen worden gehaald in de shop van No.Elf die bij het tankstation gevestigd is.

Garagebedrijven

Door de jaren heen heeft Chevron Texaco een breed assortiment smeermiddelen ontwikkeld. Veelal beschikken deze verschillende soorten over goedkeuringen van automobielfabriekanten zoals VW, Volvo, Renault, Opel, Mercedes, Ford, BMW.

Tegenwoordiger zijn er zoveel verschillende motoroliën voor personenauto’s dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Waar in het verleden nog veelal universeel kon worden gesmeerd is dat tegenwoordig (bijna) niet meer nodig. Kijkt u hier, om te bekijken welke olie u geschikt is

Sinds medio 2021 is, speciaal voor de universele garagebedrijven, het “duurzame” bag-in-box concept op de markt gebracht. Op een speciaal hiervoor ontwikkelde stelling kunnen verschillende soorten olie uit de Havoline lijn worden gezet. De doos is voorzien van een met olie gevulde vacuüm zak met aftapkraantje. Zodra de verpakking leeg is, doet u het karton bij het oud papier en de zak kan bij het gewone afval. Dus geen extra kosten meer voor afvoeren van emballage.

Wilt u weten hoe u in het bezit kan komen van deze Bag-in-Box stelling? Neemt u dan contact met ons op.